5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Her dilde sırasıyla kötüdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir durum merhametsizlabilir. Renkler dirimımızın ortamında bizim öz halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Gri duvar boyası tonları, sahih kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk karşı bir araştırma yapmış oldum.

Bullion trading World trade in bullion is based in London with a toptan membership and client base. The first gold rush of 1697 brought gold from Brazil into London, with the subsequent setting up of a purpose built vault by the Bank of England, or BoE.

Evinizde katıksız bir hasiyet yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri mutlak kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol üzere mobilyalar sebebiyle sıkışık bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları kabilinden detaylarda tercih edebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken yetkin skorlar elde etmenizi katkısızlayacak temelı baş ipuçları:

Koz, meşe, çam kabil bedduaşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Balkon dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına dikkat edebilirsiniz.

Beyaz zehir ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle antrasit gri boya birleşerek mekanı aydınlatır ve kostak bir istikrar oluşturur.

Antrasit, birmebzul tonu ve tonu olan çok koyu bir gri renktir. Evinizde ince bir hava halk etmek istiyorsanız, derin gri duvarlar veya ahşap ve metalden dokumalmış mobilyalar yeğleme edin.

Başka nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani dip yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu iş ürün antrasit renk tonları dayanıklılığını fazlalıkrdığı kabilinden; koltuğunuzda henüz hafif bir kuut hissi verir. 

Lacerem birbirine valör ve görünüş olarak temel tabana bu zıt iki rengi bir arada istismar etmek yürekin yavuz bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve bayağı aydınlık bir alana sahip olacaksınız. Beyaz ve turuncu size ziyade iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi tercih edebilirsiniz. 

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yapmış oldurılan 4000’den çokça iştirakçinın pekldığı yeni bir ankete bakarak, mekân antrasit gri boya sahiplerinin çoğunluğu…

Buz mavisi rahatlık veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Bol bir vasat yapmak midein duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler ortada konum almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Banyo içinde yalabık bir yapı yahut dizayna izin verilmeden yalnızca mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da yeğleme edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page